top of page
bgImage

Ons aan​bod

Huwelijksviering

Live muziek brengt een absolute meerwaarde.  Laat u ontroeren of verrassen door solo piano, of piano in combinatie met een zangeres, violist of fluitiste.  De lengte van de liedjes wordt op het moment zelf aangepast en naadloos in de ceremonie geïntegreerd.  Het personaliseren van een ceremonie, door JULLIE muziekkeuze, gebracht door professionele muzikanten zorgt voor die unieke extra "touch".  

Recepties

Recepties worden gebracht door mezelf aan de piano.  Met een repertoire van duizenden titels kan ik me gemakkelijk aan mijn publiek aanpassen.  Alle leeftijden voelen zich muzikaal aangesproken.  

Diner - Restaurant

Hou je van zachte, rustige live piano muziek bij je diner of brunch?  Met mijn fluwelen toucher is mijn muziek nooit overheersend of storend.  De pianoklanken worden zo  gepresenteerd dat ze subtiel, maar hoorbaar aanwezig zijn.

TARIEVEN

Onze formules

Ceremonie solo piano

€34​9

All in (incl. 6% btw.)

Keuze uit zwarte of witte digitale vleugel

Afspraken via mail/whatsapp/gsm.  Jullie zijn ook in mijn pianostudio welkom.  Bij mij thuis kunnen jullie de liedjes al live op de vleugel horen...

Ceremonie met piano + zang, of fluitiste of violist.

€649

All in (incl. 6% btw.)

Keuze uit zwarte of witte digitale vleugel

Afspraken via mail/whatsapp/gsm.  Jullie zijn ook in mijn pianostudio welkom.  In mijn studio kunnen jullie de liedjes al live op de vleugel horen...

Receptie solo piano

€399

2 uur live piano inbegrepen, tarief incl. 6% BTW. Een extra uur piano kost €70 (incl. BTW)

Keuze uit zwarte of witte digitale vleugel

Afspraken via mail/whatsapp/gsm.  

bottom of page